ITALISHT               SHQIP

bandiera_italia maba 100  BANDIERA ALBANIA MABA 100

Armando Frroku: +393405336196                              Gjin Frroku: +393400756880                                  Andrea Manager:+355697580270

 

M.A.B.A VIAGGI 

MABA VIAGGI me pronar z.Gjin Frroku është një ndër kompanitë shqipëtare më të para me mbi 10 vite eksperiencë dhe vazhdueshmëri e që kryen me profesionalizëm, komoditet e përpikmëri transportin e qytetareve shqipëtarë e italianë nga Italia për në Shqipëri dhe anasjelltas; me rrugë tokësore dhe detare duke përshkuar dhe shërbyer në pjesen më të madhe te Italisë.

Kompania MABA VIAGGI dhe gjithë stafi i saj punon në çdo moment për të përmirsuar sherbimin dhe kushtet ndaj qytetarëve të shumtë që i besojnë udhetimin e tyre.

Për më shumë informacion kliko info.

INFO

Tel ltalian:
Armando Frroku              +39 3405336196
Gjin Frroku                      +39 3400756880

Tel shqipetar:
Andrea Duty Manager     +355 697580270
Gjin Frroku                      +355 684320973

Udhetimet qe ofrojme:

  • Nisja me rruge TOKESORE (TE MERKUEREN, TE PREMTEN DHE TE DIELEN)
  • Nisja me rruge DETARE (TE ENJTEN NGA SHQIPERIA DHE TE SHTUNEN NGA ITALIA)

14 + 14 =