Shkoni në Shqipëri

Travel nga toka çdo të mërkurë e premte dhe të dielën

Zgjedhur TRIP TUAJ : MILAN ROAD nga deti  për VSM    nga toka DA MILANO

Partenza Treviglio alle 7.30 di mattina
Milano Sesto San Giovanni 9.30
Bergamo stazione bus 10.30
Brescia stazione bus 11.30
Desenzano 12.00
Verona stazione bus 13.00
Vicenza 13.30
Padova 14.00
Preganziol 15.00
Noventa di Piave 15.30
Palmanova 16.00
Duino 16.30
Trieste 17.00
Giorno dopo all arrivo in albania
Shkoder 07.00
Lezhe 09.00
Tirana 11.00

Udhëtimi i detit niset nga Italia çdo të martë dhe të shtunë

Treviglio 05.00
Milano Sesto San Giovanni 6.30
Milano San Donato 07.00
Piacenza 08.00
Parma 09.00
Modena 09.45
Bologna 10.20
Forlì 11.00
Rimini 11.30
Ancona 13.30
Civitanova marche 14.00
Tortoreto 14.30
Pescara 15.00
Termoli 16.00
Bari 20.00
Giorno dopo in albania
Durres 08.00
Tirana 09.00
Lezhe 11.00
Shkoder 12.00

KTHIMI

Nisjet nga Shqipëria nga toka çdo të mërkurë e premte dhe të dielën

SELECT udhëtimit tuaj me autobus  Nga deti nga SHQIPËRI në Milano   Nga toka nga Shqipëria në Milano

Tirana 07.00
Lezhe 08.30
Shkoder 10.00
Giorno seguente in italia
Trieste 03.30
Palmanova 04.00
Noventa di Piave 04.30
Preganzion 05.00
Padova 5.20
Vicenza 5.30
Verona 06.00
Desenzano 06.15
Brescia 06.30
Bergamo 07.00
Milano sesto stan giovanni 08.00
Treviglio 09.00

Nisja me det nga Shqipëria çdo të enjte dhe të dielë

Shkoder 15.30
Lezhe 16.30
Tirane 18.30
Durres 19.30
Giorno dopo in italia
Bari 10.00
Termoli 12.15
Pescara 13.30
Tortoreto 14.30
Civitanova marche 15.30
Ancona 16.00
Rimini 17.00
Forlì 17.20
Bologna 18.00
Modena 18.30
Parma 19.20
Piacenza 20.00
Milano s. Donato 21.00
Milano s.san giovanni 21.30
Treviglio 10.30