M.A.B.A. Udhëtimi n.n.c

Agjenci udhëtimesh në Itali me autobusët e saj që u shërbejnë qytetarëve shqiptarë dhe italianë për shërbime detare dhe tokësore. Kjo kompani ka zgjeruar biznesin e saj për t’i shërbyer qytetarëve shqiptarë në Itali. Kompania me qendër në Milano organizon udhëtime me autobusë nga Italia në Shqipëri dhe anasjelltas nga Shqipëria në Itali.

Tel:
Armando Frroku +393405336196
Gjin Frroku         +393400756880

Tel:
Andrea Duty Manager      0697580270
Gjin Frroku                  +355 684320973

 

M.A.B.A. Udhëtimi S.n.c.

Nisja nga Italia çdo të Shtunë dhe kthimi çdo të Dielë nga Shqipëria.

Degët kryesore në Itali janë:

Bergamo-Brescia-Milan-Lodi-Piacenza-Parma-Reggio Emiglia-Modena-

Bologna-Rimini-Ancona-Civitanova-Pescara-Bari.

Degët kryesore në Shqipëri janë:

Durrës-Tiranë-Fush Krujë-Mamurras-Lac-Lezha-Shkodër.

Në mënyrën se si ndalemi në kërkesë.